IN ZLATI GLOBUS PREJMEJO …

ZLATI GLOBUS PREJMEJO BOHEMIAN RHAPSODY, ZVEZDA JE ROJENA in MOŽ IZ OZADJA !

 

Za nami je že 76. podelitev nagrad zlati globus. Največji zmagovalec je Bohemian Rhapsody, ki je prejel nagrado za najboljši film, glavni igralec Rami Malek pa je domov odnesel kipec za najboljšo glavno moško vlogo. Najboljša pesem je Shallow iz filma Zvezda je rojena, zlati globus pa je prejel tudi Christian Bale, ki ga bomo že konec januarja lahko občudovali v filmu Mož iz ozadja.

 

 

WE ARE THE CHAMPIONS, MY FRIENDS!

Film, ki je obnorel cel svet – Bohemian Rhapsody – je bil razglašen za najboljši film. Zgodba o skupini Queen še vedno navdušuje tudi v Sloveniji, saj si ga je do danes ogledalo že več kot 150 000 gledalcev! Nad njim se navdušuje tudi predsednik države Borut Pahor, ki si ga je pred kratkim ogledal že četrtič! Za priljubljenost filma je poskrbel tudi fantastični Rami Malek, ki je za vlogo ekscentričnega Freddieja Mercuryja (na podelitvi se je Malek še posebej zahvalil Freddieju) povsem zasluženo prejel zlati globus za najboljšo moško vlogo!

 

 

 

NAJBOLJŠA PESEM JE »SHALLOW«

Nagrado za najboljšo izvirno pesem je prejela skladba »Shallow« iz filma Zvezda je rojena. »Shallow« je postala hit takoj, ko smo jo gledalci prvič slišali v filmu, za kar sta seveda poskrbela edinstvena Lady Gaga in Bradley Cooper! Skladba ima samo na YouTubu že več kot 180 000 ogledov in tisti, ki jo poznate, si jo gotovo že prepevate v mislih …

 

 

 

CHRISTIAN BALE JE NAGRAJENI MOŽ IZ OZADJA

Zlati globus je domov odnesel tudi Christian Bale in sicer za prepričljivo vlogo ameriškega podpredsednika Dicka Cheneya v filmu Mož iz ozadja.

»Bale svoj lik proučeval tako, da si je ogledal sleherni posnetek in intervju, o Cheneyju je hotel vedeti prav vse in vse ponotranjiti. S pomočjo nutricionista se je zredil na zdrav način, imel je trenerja za dialekt, trenerja za gibe; naučil se je hoditi, govoriti, premikati kot on. In na prvi dan snemanja je tudi postal on. Vsi smo mislili, da pred nami dejansko stoji Dick Cheney,« pove producent filma.

Film Mož iz ozadja v kino prihaja 31. januarja, spodaj pa si že lahko ogledate napovednik.