FALLEN FILMI OD 24. DO 27.6. NA CINESTAR TV CHANNELS

Njegovo ime je Mike Banning, in že od leta 2013 uspešno rešuje ameriškega predsednika in najpomembnejše inštitucije ameriškega naroda. Konec junija Banning prihaja na programe CineStar TV Channels, kjer se bosta med 24. in 27. junijem vrtela dva filma iz franšize Fallen.

 

Padec Olimpa – 24. junija ob 20.00 na programu CineStar

Film Padec Olimpa je spočel akcije in adrenalina polno pustolovščino. V njem se Gerard Butler prvič pojavi kot Mike Banning, nekdanji vojni operativec in tajni agent, ki so mu naložili, da za ameriškega predsednika Benjamina Asherja (Aaron Eckhart) in prvo damo Margaret (Ashley Judd) organizira varnostne protokole. Potem ko se odpravijo na večerjo, predsedniško družino napadejo, pri čemer prva dama umre. Banninga zamenjajo, a leto pozneje je skupaj s podpredsednikom Allanom Trumbullom (Morgan Freeman) Belo hišo prisiljen braniti pred ekstremističnim napadom.

 

Vznemirljiva akcija Padec Olimpa je na sporedu 24. junija ob 20.00 na programu CineStar TV 1.

 

TV premiera meseca: Angel je padel – 27. junija ob 20.05 na programu CineStar TV Premiere 1

Tretje poglavje filmske franšize Fallen prihaja na program CineStar TV Premiere 1 kot TV premiera. Agentu Banningu podtaknejo poskus atentata na predsednika; da opere svoje ime, mora bežati pred vsemi ter nenehno biti korak pred lastno agencijo in FBI-jem. Gerardu Butlerju in Morganu Freemanu so se pridružila še zveneča imena, kot so Jada Pinkett Smith, Tim Blake Nelson, Piper Perabo in Lance Reddick.

 

TV premiero meseca Angel je padel si oglejte 27. junija ob 20.05 na programu CineStar TV Premiere 1.