DOMOV: Dreamworksova nova risana mojstrovina

Nova animirana pustolovščina DOMOV (HOME) že osvaja srca po celem svetu, mi pa vam pobliže predstavljamo glavne like, vesoljčka Oh-ja, deklico Tip in poglavarja Kapitana Smeka, ki so nam odgovorili na nekaj zabavnih vprašanj.

DOMOV – v kinu od 26. marca, tudi v 3D. Film je sinhroniziran, ogledali si ga boste pa v vseh Cineplexxih, v Ljubljani samo v Kinu Bežigrad ter v manjših kinih po Sloveniji.

Napovednik filma:

  INTERVJU: VESOLJČEK OH HOME3 Opažamo, da Buvi veliko spreminjajo barve, pač glede na razpoloženje. Katera je tvoja najljubša barva in zakaj? Moja najljubša barva je 13. Oziroma, kot ji pravite vi, škrlatna. Všeč mi je, ker me spominja na mojo najljubšo človeško jed, na slanino. Zemlja je zgolj najnovejši od premnogih domov za Buve. Kako ste zapustili svoj prejšnji planet? Nikakor ga nismo nameravali zapustiti. Za konec tedna smo šli na lepše, pa smo se na poti nazaj izgubili. Navigacija na naši vesoljski ladji je za na odpad.. Buvi se imajo za boljše in bolj pametne od ljudi. Ampak glede na to, da si se spoprijateljil s Tip, očitno imamo nekaj, s čimer – vsaj tebi se očitno tako zdi – presegamo Buve?

Vaši posnetki mačk. Noro. Kakšna raznolikost.

INTERVJU – TIP ???? Kaj te je prepričalo, da zaupaš Ohu, preden sta postala prijatelja? Znati moraš brati ljudi. Oh, na primer, postane zelen vsakič, ko se zlaže. Tako da je bilo prav enostavno. Po zaslugi Oha imaš zdaj leteči avto. Ga boš imela še naprej? Saj bi ga, pa mama pravi, da je zavarovanje predrago. Kaj te je pri Buvih najbolj presenetilo? Poleg tega, da imajo šest nog, dihajo skozi ušesa, spreminjajo barve, da lahko izključijo težnost in da pijejo motorno olje? Prav nič. Takšni so kot mi.   INTERVJU – KAPITAN SMEK HOME4 Kapitan Smek, mnogi pravijo, da se naduti. Kaj porečete na to? Če polaščanje zaslug za dosežke drugih, postavljanje lastne podobe na sleherni spomenik in poimenovanje vsega po sebi – vključno s celimi planeti – pomeni, da si nadut… potem očitno sem. Kapitan Smek, kot voditelj ste junak Buvov. Kateri so pa vaši junaki? Moj junak sem jaz sam, čez deset let. Pa jaz pred petimi leti. In prejšnji teden je bil tudi precej dober. Včasih, ko pomislim na sebe včeraj, me kar kurja polt oblije. Kapitan Smek, voditelji morajo sprejeti prenekatero težko odločitev. Katera, bi rekli, je med najtežjimi, kar ste jih morali sprejeti vi? Ko sem se odločil, da morajo vsi Buvi nositi telovnike in nobenih hlač. Rekli so, da se mi je zmešalo, toda zgodovina potrjuje, da sem imel prav.