DIANE KEATON VAM BO DOKAZALA, DA ZA SANJE IN SMEH NIKOLI NI PREPOZNO

Vsak od nas se kdaj zamisli in na trenutke obžaluje zamujene priložnosti. Vsak od nas kdaj sam sebi prišepne, da so časi, ko bi lahko živeli svoje največje sanje, minili. S takšnimi mislimi se ne smemo sprijazniti in največje igralske legende Diane Keaton, Jackie Weaver, Celia Weston, Rhea Perlman, Phyllis Somerville in druge bodo vsem gledalcem dokazale, da za sanje, smeh, dobro počutje in nova doživetja res ni NIKOLI PREPOZNO.

 

Na velika platna prihaja “feel-good” komedija, ob kateri boste za konec poletja navijali od smeha in veselja. Režiserka Zara Hayes je želela narediti film, ob katerem se boste nasmejali skupaj z igralkami in ne njim. Komedijo, ki je tako zelo resnična, da se v njej lahko najde vsak od nas in tako zelo topla, da boste po ogledu želeli objeti svoje najdražje, predvsem pa pozitivna, optimistična in vesela.

 

Zgodba govori o skupini žensk v zrelih letih, ki se odločijo, da bodo v svoji skupnosti upokojencev ustanovile ekipo navijačic in s tem dokazale, da nikoli ni prepozno slediti svojim sanjam in biti enostavno “TOP”. 

 

Film NIKOLI NI PREPOZNO na velika platna po Sloveniji prihaja v četrtek, 29. avgusta. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.