ČUDOVITA POLOMIJA, FILM ZA VSE LJUBITELJE USPEŠNIC “PRVIČ” IN “PETDESET ODTENKOV SIVE”, POSNET PO ISTOIMENSKI KNJIŽNI USPEŠNICI, KONČNO V KINU!

ČUDOVITA POLOMIJA

FILM ZA VSE LJUBITELJE USPEŠNIC “PRVIČ” IN “PETDESET

ODTENKOV SIVE”, POSNET PO ISTOIMENSKI KNJIŽNI

USPEŠNICI, KONČNO V KINU!

 

 

 

V kinematografe je prišla seksi romantična zgodba, ki bo navdušila vse ljubitelje filmov Petdeset odtenkov sive in franšize Prvič. Gre za film Čudovita polomija (Beautiful disaster), ki prinaša vznemirljivo mešanico žanrov in presenečenj – združuje romantiko, komedijo, akcijo in napetost s sodobnim pridihom. Posneta je po romanu ameriške pisateljice Jamie McGuire, ki se je leta 2012 uvrstila na lestvico najbolj prodajanih knjig New York Timesa.

 

Brucka Abby Abernathy na fakulteto vstopi z željo po novem začetku. Kljub svoji konzervativni zunanjosti, Abby skriva temno preteklost – je pokeraški čudež, ki ga je njen neodgovorni oče Mick pogosto vlekel v sumljive podvige. Nekega večera, s svojo najboljšo prijateljico Americo in njenim fantom Shepleyem, Abby spozna Travisa “Mad Doga” Maddoxa, uporniškega študenta, znanega po dveh stvareh: boksanju in zapeljevanju žensk.

 

Zdi se, da je Travis točno tak tip, ki se mu Abby želi izogniti in obljublja, da se bo tega držala tudi v prihodnje. Vendar po tem, ko Abby in Travis skleneta stavo in se posledično preselita skupaj za mesec dni, ohranjanje razdalje ni več možno.

 

Sčasoma, ko Abby bolje spozna Travisa, ugotovi, da živi po kodeksu časti in da ni tako slab fant kot se predstavlja. Bolj ko Travis spoznava Abby, ugotavlja, da je še pametnejša in bolj zapletena kot je mislil. Poskušata se upreti privlačnosti drug do drugega, njuno prijateljstvo pa se obrne v smer, ki bo razkrila Abbyjino preteklost in ju prisililo, da se soočita s svojimi resničnimi čustvi.

 

Film Čudovita polomija, ki ga je režiral Roger Kumble, ponuja sodoben in presenetljiv pogled na prastaro vprašanje: Ali sta moški in ženska lahko le prijatelja in ne dovolita, da ju ljubezen ovira?

 

V glavnih vlogah spremljamo Virginio Gardner in Dylana Sprousea.

 

Film ČUDOVITA POLOMIJA si lahko že danes ogledate v kinematografih po Sloveniji v distribuciji Blitz filma.

 

 

SOCIAL MEDIA:
Facebook:                          https://www.facebook.com/BlitzSlovenija/
YouTube:                            https://www.youtube.com/@BlitzFilm2012
Instagram:                          https://www.instagram.com/blitz.slovenija/