CINESTAR TV PREMIERE PROGRAMA NAPOVEDUJETA BOGATO JESENSKO SHEMO

CineStar TV programi so na svojih premiernih programih – CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2 napovedali bogato jesensko shemo. Gledalci boste lahko to jesen uživali v množici novih naslovov, ki se bodo premierno predvajali na televizijskih zaslonih.

 

Jack Black, Cate Blanchett, Mark Wahlberg, Taron Egerton, Jamie Foxx, Colin Firth, Emma Roberts, Liam Neeson in Michael Kane so samo nekateri od gledalcev, ki si jih boste lahko to jesen ogledali na malih zaslonih, saj sta programa CineStar TV Premiere napovedala filme, ki se bodo premierno prvič predvajali na televiziji.

 

Bogata jesenska shema se bo začela s filmom „Hiša čarobne ure“ (House With a Clock in Its Walls), pohvaljeni kino uspešnici z Jackom Blackom in Cate Blanchett v glavnih vlogah. Označen kot družinski film bosta Jack in Cate v vaše domove prinesla malce čarovnije in vas zbrala pred malimi zasloni. „Hišo čarobne ure “ si oglejte 7. septembra ob 20.00 na CineStar TV Premiere 1.

 

22 milj“ (Mile 22) je napet akcijski triler z Markom Wahlbergom koji v vlogi Jamesa Silve, ameriškega specialca z nevarno nalogo – pretihotapiti osebo z občutljivimi podatki iz Indonezije. Kot lahko pričakujemo od Wahlberga, prinaša ta film ravno pravo mešanico akcije, skrivnostnosti, spletk in kanček humorja. „22 milj“ bo na programu 14. septembra ob 20.15.

 

Bogata programska shema nadaljevank

 

Ljubitelji nadaljevank ne bodo prikrajšani za svojih pet minut, zato jih čakajo dobre novice, da se bosta septembra predvajali celo dve novi nadaljevanki – tretja sezona Birminghamskih tolp ter prvi sezoni nagrajene britanske kriminalistične nadaljevanke Broadchurch.

 

Ravno težko pričakovana poroka Tommyja Shelbyja bo začela tretjo sezono Birminghamskih tolp, ki se bodo premierno predvajale na CineStar TV Premiere 1  od ponedeljka do četrtka ob 21.00 od 9. do 17. septembra. V zgodbo prihajajo novi nasprotniki, mednarodne zveze z gangsterji, Rusi in tudi družinske težave Shelbyjevih. V tretji sezoni je poleg standardne glavne zasedbe še 18 likov, znova pa bomo videli tudi Toma Hardyja v vlogi Alfieja Solomonsa.

 

Britanska detektivska nadaljevanka Broadchurch je kmalu prišla na seznam nadaljevank, ki si jih je treba nujno ogledati. V glavnih vlogah sta David Tennant in Olivia Colman, zgodba pa se odvija v britanskem mestu Broadchurch. Prva sezona nas vpelje v umor 11-letnega Daniela Latimerja, čigar truplo najdejo na obali ob vznožju prepada. Čeprav je vsa skupnost zgrožena in pretresena do temeljev, je naloga detektivov Aleca Hardyja (Tennant) in Ellie Miller (Colman) odkriti, kdo v tej skupnosti je morilec, naj se še tako dobro skriva. Broadchurch boste lahko spremljali od ponedeljka do četrtka ob 21.00 od 23. septembra dalje.

 

CineStar TV Premiere 1 prinaša v oktobru tudi drugo sezono britanske futuristične nadaljevanke Ljudje, ki jo je tukajšnje občinstvo odlično sprejelo. Spomnimo se, da se nadaljevanka vrti okoli Sintov, umetnih ljudi/robotov, izmed katerih dobijo nekateri zavest in se začnejo boriti za svoje pravice. Tematika, ki je blizu današnji družbi, je izzvala številne polemike in scenarije in je še posebej zanimivo področje za vse tiste, ki se ukvarjajo z robotiko, računalništvom in „kaj, če“ scenariji.

 

V jeseni ne zamudite še drugih filmskih uspešnic

 

Robin Hood“ (Robin Hood: Origins) bo zanimiv zaradi kar nekaj znanih prizorov. Ta film so namreč snemali v Dubrovniku, kjer so imeli domačini priložnost gostiti Tarona Egertona in Jamieja Foxxa, ki sta se očitno odlično zabavala. „Metulj“ (Papillon) je priredba z vsem priljubljenim Charlijem Hunnamom in Ramijem Malekom v glavnih vlogah, zgodba pa je biografske narave o boju za svobodo.

 

Film „Kursk: Prekletstvo globine“ (Kursk) je navdihnila nepozabna resnična zgodba o jedrski podmornici K-141 Kursk, ponosu ruske flote, ki se je potopila na dno Barentsovega morja avgusta 2000. Medtem ko so se člani posadke borili za življenje, so njihovi svojci bili bitko s političnimi ovirami in nezmožnostjo, da jih rešijo.

 

Ob vseh naštetih naslovih bosta programa CineStar TV Premiere predvajala tudi napete filme, kot so „Mala Italija“ (Little Italy), „Ledeno maščevanje“ (Cold Pursuit), „Kralj tatov“ (King of Thieves) in še mnogo drugih uspešnic, ki se bodo prvič znašle na malih zaslonih. Za več informacij o filmih in sporedu obiščite spletno stran in uživajte v jesenskih premierah.