PREMIERE NA CINESTAR TV CHANNELS SO V TEH PRAZNIČNIH DNEH DOSTOPNE PRAV VSEM!

PRED VAMI JE PREGLED USPEŠNIC, KI BI JIH PRIPOROČILI VSAKOMUR

 

 

CineStar TV Channels, grupacija, sestavljena iz izvirni filmskih programov, ki ponujajo najbogatejši izbor filmov in serij, najavlja, da bo med temi prazniki prav vsem omogočila spremljanje svojih najbolj uglednih programov CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2. Programa CineStar TV Premiere ponujata najnovejše ekskluzivne premiere filmskih uspešnic in t.i. blockbusterjev, ki jih drugje ne morete najti.

 

Zagreb, 23. decembra – CineStar TV Channels – grupacija, pod katere okriljem se nahajajo izvirni filmski programi – se je odločila, da gledalcem odpre pogled  v svet premierne filmske zabave. V decembru in januarju bo tako grupacija CineStar TV Channels odprla svoje premierne programe  – CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2 – ter v prazničnih dneh ponudila še obširnejši filmski izbor.

 

PRED VAMI JE PREGLED FILMSKIH USPEŠNIC, KI JIH MED PRAZNIKI VSEKAKOR MORATE POGLEDATI

 

Vajeni smo že, da nam programa CineStar TV Premiere prinašata najnovejše filme in serije. Najsi hlepite po nagrajenih ali nominiranih filmih, biografskih dramah, po akcijskih ali zf filmih – na CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2 boste našli film natanko po svojem okusu.

 

Ena od akcijskih uspešnic je Stopnja smrti z Melom Gibsonom in Frankom Grillom v glavnih vlogah. Kako je videti “neskončen dan” v napeti akciji, si oglejte 31. decembra ob 20.30 na programu CineStar TV Premiere 1.

 

 

V ne tako daljni prihodnosti  Todd Hewitt (Tom Holland) odkrije Violo (Daisy Ridley), skrivnostno mladenko, katere vesoljsko vozilo je treščilo na naš planet, na katerem so vse ženske izginile,  moške pa pesti “Hrup” – sila, ki razkriva vse njihove misli in razmišljanja.  V tem nevarnem okolju je Violino življenje v hudi nevarnosti; Todd zapriseže, da jo bo obvaroval, a bo pri tem moral odkriti lastno notranjo moč in mračne skrivnosti svojega planeta. Ne zamudite znanstveno-fantastično navdihnjene TV premiere Hrup in kaos (Chaos Walking) 25. decembra ob 20.00 na programu CineStar TV Premiere 1.

 

 

Film za oskarja nominiranega režiserja Leeja Danielsa govori o sporu Federalnega urada za narkotike in jazzovske pevke Billie Holiday, proti kateri so sprožili preiskavo. Čeprav so jo sprva skušali javno očrniti zaradi drog,  je bilo jasno, da je njihovo obnašanje zakoreninjeno v rasizmu.  V TV premieri je prikazano njeno razmerje z Jimmyjem Fletcherjem, agentom, ki mu je – kljub temu, da je delal za vlado – začela vse bolj zaupati. Kot zanimivost naj omenimo, da Billie Holiday upodablja kantavtorica Andra Day, nominirana za grammyja, čarobnost jazzovske dive na odru pa je dočarala s Pradinimi kostimi, izdelanimi  prav za njen slog in nalašč za ta film. 1. januarja b 20.00 je čas za program CineStar TV Premiere 1 in biografsko glasbeno dramo ZDA proti Billie Holiday (The United States vs. Billie Holiday).

 

 

Odpravite se na počitnice s TV premiero Barb in Star na potovanju v Vista Del Mar (Barb & Star Go To Vista Del Mar) 8. decembra ob 20.00 na programu CineStar TV Premiere 1. Dve prijateljici ter mešanica pustolovščine in ljubezenskih zapletov se sliši kot zmagovalna kombinacija za komedijo in uživanje pred malim zasloni.