CINESTAR TV CHANNELS ODKLENILI PREMIERE PROGRAMA, KI JU NE BOSTE MOGLI NEHATI GLEDATI

CineStar TV Channels, skupina, sestavljena iz sedmih televizijskih programov, ki ponujajo gledalcem najbogatejšo izbiro filmov in nadaljevank, objavlja, da bo v aprilu vsem gledalcem omogočila gledanje svojih najprestižnejših programov CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2. Programa CineStar TV Premiere ponujata najnovejše ekskluzivne premiere filmskih uspešnic, ki jih ne morete najti nikjer drugje.

 

CineStar TV Channels, skupina, pod okriljem katere je kar sedem specializiranih filmskih programov, se je odločila gledalcem omogočiti pogled v svet premierne filmske zabave. CineStar TV Channels odklepa za uporabnike TV platform svoja premierna programa – CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2 – da bi v času te družbene izolacije ponudili gledalcem še večjo filmsko izbiro.

 

OD GLEDALCEV ZA GLEDALCE

Od začetka pandemije skupina CineStar TV Channels skrbno izbira program in omogoča gledalcem ogled najboljših filmskih uspešnic, blockbusterjev in nagrajenih filmov. Ker preživljajo gledalci čas doma v iskanju kakovostnih vsebin, ki jih bodo zabavale in jim olajšale bivanje doma, so začela prihajati na naslov skupine e-sporočila z zahvalami gledalcev, ki izražajo zadovoljstvo s programom in izbiro filmov, ki jim pomagajo čim lažje prebroditi to obdobje. V skrbi za dobro počutje gledalcev so CineStar TV Channels odklenili svoja premierna programa pri izbranih ponudnikih – A1, Total TV, T-2, Telemach.

 

CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2 sta filmska programa z izključno vrhunskimi filmskimi vsebinami. Program se predvaja v tehnologiji visoke ločljivosti in HD formatu slike s 5.1 audio surround zvokom. CineStar TV Premiere programa ponujata v svoji bogati filmoteki kinematografske, televizijske, dokumentarne, animirane filme in nadaljevanke, izbrane vrhunske hollywoodske ter evropske in svetovne kinematografije. Gre za naslove, ki so imeli svetovno kino premiero komaj pred 12 do 16 meseci pred predvajnjem na CineStar TV Premiere programih.

 

#OSTANIDOMA IN UŽIVAJ V PREMIERNIH USPEŠNICAH

 

Med filmskimi vsebinami, ki se že prikazujejo, je filmska uspešnica John Wick 3: Parabellum s Keanujem Reevesom v glavni vlogi, v aprilu pa si bodo lahko gledalci med drugimi premierami ogledali celo štiri velike uspešnice.

 

Zapelji me, če moreš (Long Shot) je netipična komedija, ki je razglašena za film leta, in ki ji je Rotten Tomatoes podelil prestižno oznako „Certified Fresh“. V tej romantični komediji igra Charlize Theron političarko, ki bo kandidirala za ameriško predsednico, Seth Rogen pa je v vlogi njenega neprilagojenega sodelavca. Nenavadni par zagotavlja odlično filmsko kemijo in salve smeha. Premiera filma bo 18. aprila ob 20.00 na CineStar TV Premiere 1.

 

 

Producenti zdaj že kultnega Dežela La La so posneli zgodbo o najstnici, ki se je odločila slediti sanjam in postati pop ikona. Se spomnite, kdaj ste nazadnje razmišljali o svoji volji, ciljih in vztrajnosti? Rojstvo zvezde z Elle Fanning je poln odlične pop glasbe, ki vas bo spravila v boljšo voljo. Premiera filma bo 19. aprila ob 20.00 na CineStar TV Premiere 1.

 

 

Luc Besson, avtor Nikite, Leona in Petega elementa, bo 25. aprila ob 20.00 na male zaslone prinesel fantastično girl power akcijsko uspešnico Anna s supermodelom Sasho Luss v glavni vlogi. Njena lepota je nezemeljska, borilne veščine pa dostojne katere koli adrenalinske uspešnice. V igralski zasedbi so tudi – Helen Mirren, Luke Evans in Cillian Murphy, kar vas bo zagotovo pritegnilo pri tej TV premieri.

 

 

Po resničnih dogodkih posneta Rdeča Joan (Red Joan) je zgodba o vohunki, katere dejanja pridejo na plan šele v času, ko je že dolgo upokojena. Fantastična Judi Dench, oskarjevka, ki znova navdušuje s svojo igro, je izjemno utelesila Joan, ki je med 2. svetovno vojno plesala med britansko in sovjetsko stranjo. TV premiera napete vohunske igre bo 26. aprila ob 20.00.