ČEBELICA MAJA BO POSKRBELA ZA PESTRO DOGAJANJE PO VSEJ SLOVENIJI!

Čebelica, ki že mnoga desetletja osrečuje vse generacije, predpremierno na velika platna prihaja že ta četrtek, 22. februarja, s pestrim dogajanjem po vsej Sloveniji.

 

Čebelica Maja je klasični lik iz otroške literature – natančneje iz priljubljenega nemškega otroškega romana izpod peresa Waldemarja Bonselsa, objavljenega leta 1912 in prevedenega v neštete jezike. Na TV zaslonih je oživela v pri nas še dandanes priljubljeni japonski otroški risani seriji iz sedemdesetih (vsem še vedno pride na misel naslovna pesem v izvedbi Janka Ropreta), nato v avstralsko-nemški seriji iz leta 2012; po prvi avstralsko-nemški celovečerni risanki iz leta 2014 zdaj Čebelica Maja: Medene igre prinaša še eno prisrčno zgodbo o Maji in njenem najboljšem prijatelju Viliju, na Makovem travniku pa se jima pridružujejo še drugi že znani in povsem novi liki.

 

Maja in njena pisana druščina si zaslužijo samo najboljše, zato bodo po vsej Sloveniji organizirani različni dogodki, ki bodo poskrbeli za zabavo otrok in njihovih staršev.

 

Družinski dan Čebelica Maja: Medene igre bo v sobota, 24. februarja od 15. do 17. ure v vseh Cineplexx kinih. Otroci se bodo razveselili poslikav obraza, otroškega kotička s pobarvankami in balonov.

 

Maskoti Čebelica Maja in Vili bosta obiskala Cineplexx kina.
Zabava ob začetku šolskih počitnic v Mariboru bo v soboto, 24. februarja. Plesno rajanje z maskotama Čebelico Majo in Viljem se prične ob 15. uri. Za dobro vzdušje na plesni delavnici bo skrbela Azra Selimanovič.
V Kranju bo dan kasneje, v nedeljo, 25. februarja zabava ob zaključku šolskih počitnic na gorenjskem. Pestro dogajanje za celo družino se bo pričelo ob 15. uri. V preddverju kina se pridružite Čebelici Maji in Viliju na plesni delavnici z Azro Selimanovič.
Ne zamudite srečanja z Majo in Vilijem tudi v ostalih Cineplexx kinih:
Celje – sobota, 3. marec od 15. do 17. ure
Novo mesto – nedelja, 4. marec od 15. do 17. ure.
Koper – sobota, 10. marec od 15. do 17. ure.
Murska Sobota – nedelja, 11. marec od 15. do 17. ure.
 

V Koloseju bo v četrtek, 22. februarja ob 17.00 uri, potekala svečana premiera novega filma. Vsi obiskovalci bodo prejeli Haribo bonbone, 15 srečnežev pa bo prejelo prav posebna darila Varta. MiniCity bo na dokodku pripravil Majin medeni kotiček, kjer bodo otroci lahko uživali v poslikavi obraza in otroških animacijah. Po premieri pa bodo gosti počaščeni s slastno torto Čebelica Maja. Vstopnice za premiero so že v prodaji.
 

Obiskovalci, ki si bodo v času Kolosejevih KINOdni Čebelice Maje med 22. in 25. februarjem 2018 v Koloseju v Ljubljani ogledali Čebelico Majo: Medene igre bodo ob nakupu kinovstopnice prejeli kupon* za GRATIS 30 minutni obisk igralnice MiniCity v BTC, kjer bodo otroci lahko spoznali različne poklice.

 

*akcija velja do razprodaje zalog

 

Novo pustolovščino navihane Čebelice Maje bodo v Kinu Bežigrad pričakali s tematsko BREZPLAČNO otroško delavnico, na kateri bodo otroci iz balonov ustvarjali čebelice, se igrali in plesali.

 

Delavnica se prične ob 9.30, ob 11.00 pa se dogajanje preseli v dvorano, kjer si bodo risanko ogledali skupaj z Radiem Ekspres. Prav vsak obiskovalec prejme DARILO, in sicer Medenko – domač proizvod iz slovenskega medu in pravega sadja, ki sladkosnedim otrokom in njihovim staršem ponuja možnost zdravega sladkanja.

 

V soboto, 24. februarja, vabljeni tudi v MARIBOX na prave Medene igre ob ogledu Čebelice Maje.

 

Pred ogledom risanke bodo lahko otroci sodelovali na ustvarjalnih delavnicah z bratoma Malek, kjer bodo izdelovali izdelke iz voska, spoznali bodo čebelarja ali se preizkusili na spretnostnem poligonu. Od 15.00 do 18.00 bodo lahko rajali na pravem pomladnem travniku, med cvetlicami, mravljicami in čebelicami. Vsi otroci se bodo lahko posladkali še z slastno Medenko.