BLITZ SLOVENIJA VAM PREDSTAVLJA NAJPOMEMBNEJŠE FILME V DECEMBRU

BLITZ SLOVENIJA VAM PREDSTAVLJA NAJPOMEMBNEJŠE
FILME V DECEMBRU

 

 

 

Prihaja praznični čas, ki v kinematografe prinaša veliko različnih filmov in s tem kar nekaj razlogov za obisk kina z najdražjimi. Od filmskih uspešnic do akcij in komedij… V letošnjem decembru boste na velikih platnih našli za vsakogar nekaj.

 

LAMBORGHINI: MOŽ, KI JE USTVARIL LEGENDO8. december 2022
Navdihujoča biografska zgodba o ustvarjalcu luksuznih avtomobilov Ferrucciu Lamborghiniju, s Frankom Grillom v glavni vlogi, je postavljena v ozadje povojne Italije in zrcali zapleteno preobrazbo njegove domovine.
Film spremlja dolgo življenje slavnega podjetnika. Od začetka njegove kariere kot proizvajalca traktorjev, do proizvodnje vojaških vozil med drugo svetovno vojno ter nato do zloglasnega rivalstva z Enzom Ferrarijem in oblikovanja ter proizvodnje legendarnih luksuznih športnih avtomobilov lamborghini, ki so dokončno opredelili njegovo zapuščino.
Njegove strasti so zanetile čustveni nemir tudi v njegovem osebnem življenju, ki je bilo polno romantike in tragedije.
Bil je eden najbogatejših ljudi v Italiji in je imel za vsak dan v tednu drug avto, znan pa je bil tudi po svoji ljubezni do življenjskega sloga slavnih.

 

 

 

AVATAR: POT VODE14. december 2022
Po več kot desetletju čakanja, končno, prihaja nadaljevanje iz studia 20th Century, AVATAR: POT VODE.
Zgodba je umeščena deset let po dogajanju iz prvega dela. Avatar: Pot vode se začne z zgodbo o družini Sully.
Odkar se je odločil trajno prenesti človeško zavest v telo Avatarja in postati novi vodja naroda Na’vi, Jake Sully s svojo družino živi na Pandori. Z Neytiri sta ustvarila družino in dobila otroke.  Kolonizacijske sile so se vrnile na Pandoro, da bi dokončale prvotno iskanje redkega minerala, zaradi česar sta morala Jake in Neytiri pobegniti iz svojega doma.
Film prihaja v kinematografe tudi v 3D in 3D DOLBY ATMOS.

 

 

 

POKER FACE: NEVARNA IGRA 22. december 2022
Zgodba je postavljena v svet pokra z visokimi stavami.
V filmu spremljamo tehnološkega milijarderja in hazarderja Jakea Foleyja (Russell Crowe), ki svojim najboljšim prijateljem privošči noč, ki je ne bodo nikoli pozabili – priložnost, da zadanejo več denarja, kot so kadarkoli sanjali. Da bi lahko igrali, se bodo morali odpovedati edini stvari, katero si celo življenje želijo obdržati zase…svojim skrivnostim.
Šele ko se bo igra odvijala, bodo prijatelji ugotovili, kaj so v resnici postavili na kocko.

 

 

 

POROKA ZA UMRET29. december 2022
V akcijski romantični komediji POROKA ZA UMRET Darcy (Jennifer Lopez) in Tom (Josh Duhamel) za svojo sanjsko poroko zbereta svoji simpatični, vendar zelo vsiljivi in samozavestni družini ne prelepem otoku, kjer pa oba začenjata dobivati pomisleke. In če to ni dovolj velika grožnja nepozabnemu praznovanju, so nenadoma ogrožena življenja vseh, saj prav vsi postanejo talci terorističnih piratov. “Dokler naju smrt ne loči” dobi povsem nov pomen v tej komični in adrenalinski pustolovščini, kjer morata Darcy in Tom rešiti svoje ljubljene, če se prej ne pobijejo med seboj.

 

 

 

OPERACIJA FORTUNE: PREVARA STOLETJA5. januar 2023
V akcijski komediji, ki jo je režiral izvrsten Guy Ritchie, mora super-vohun Orson Fortune (Jason Statham) izslediti in ustaviti prodajo smrtonosne sodobne tehnologije, s katero razpolaga orožarski milijarder Greg Simmonds (Hugh Grant).
V sodelovanju z najboljšimi operativci na svetu (Aubrey Plaza, Cary Elwes in Bugzy Malone), Orson zaposli največjo hollywoodsko filmsko zvezdo Dannyja Francesca (Josh Hartnett), da jim pomaga na njihovi misiji reševanja sveta. Seveda pod krinko.

 

 

 

POIŠČITE NAS NA DRUŽBENIH OMREŽJIH:
Facebook: https://www.facebook.com/BlitzSlovenija
Instagram: https://www.instagram.com/blitzslovenija/
Youtube: https://www.youtube.com/@BlitzFilm2012
TikTok: https://www.tiktok.com/@blitzslovenija

 

 

Copyright © 2022 Blitz Film&Video Distribution
All rights reserved.

Blitz Film & Video Distribution
Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana
tel: + 386 1 360 1165
marketing.slovenija@blitzgroup.eu