AVATAR – NAJUSPEŠNEJŠI FILM VSEH ČASOV, SE 22. SEPTEMBRA VRAČA NA VELIKA PLATNA, EKSKLUZIVNO V NAJNOVEJŠEM 3D FORMATU!

Z oskarjem® nagrajena epska pustolovščina Jamesa Camerona – Avatar, iz leta 2009, najuspešnješi film vseh časov, se v kinematografe kot uvertura nadaljevanju Avatar: Pot vode, vrača 22. septembra v osupljivem visoko dinamičnem razponu 4K, ekskluzivno v najnovejšem 3D formatu. Predstavljamo novi napovednik in plakat v počastitev te težko pričakovane ponovne izdaje.

Oglejte si novi napovednik in plakat ponovnega predvajanja iz leta 2009

 

V filmu Avatar, ki ga je napisal in režiral dobitnik oskarja® James Cameron, igrajo Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Michelle Rodriguez in Sigourney Weaver. Film sta producirala James Cameron in Jon Landau. Nominiran je bil za devet oskarjev®, vključno z nominacijo za najboljši film in najboljšo režijo, osvojil pa je tri oskarje® – za najboljšo fotografijo, produkcijsko zasnovo in vizualne učinke.

 

Ponovno predvajanjo AVATARJA, iz leta 2009, si boste lahko ogledali v kinih po Sloveniji, od 22. septembra dalje. Dostopen bo le dva tedna, ekskluzivno samo v najnovejšem 3D formatu. Distributer filma je Blitz film & video distribution.