ANIMIRANI FILM TEGA POLETJA DC LIGA SUPER-LJUBLJENČKOV JE NA PREMIERO PRIVABIL OTROKE, ODRASLE IN TUDI ŠTIRINOŽNE JUNAKE!

Težko pričakovani animirani sinhronizirani film DC LIGA SUPER-LJUBLJENČKOV je včeraj predpremierno prispel v kinodvorane po Sloveniji, na dogodku v ljubljanskem Cineplexxu pa so ga z navdušenjem pozdravili otroci, starši, marsikateri znani obrazi in tudi štirinožni junaki.

 

Pred začetkom filma so se otroci zabavali s poslikavami obraza in barvanjem tematskih pobarvank filma, hitro pa so prav vse navdušili zelo posebni gostje dogodka, ki so dokaz, da so prav vsi ljubljenčki v resnici super-ljubljenčki. Družili smo se s psičko Trino, katere super-moč je, da na svojih treh tačkah teče tako hitro, kot ostali kužki na štirih. Častni gost premiere je bil borderski ovčar Brusli, v spremstvu svoje Žive pa je že v predverju in kasneje v dvorani obiskovalcem pokazal kar nekaj svojih super-moči – Brusli namreč obvlada izredno veliko trikov, med drugim tudi vožnjo z rolko.

 

Dogodka so se udeležili tudi nekateri člani sinhronizacijske ekipe, ki so si končni izdelek, tako kot gledalci v dvorani, ogledali prvič. Med njimi so bili Uroš Bitenc (morski prašiček Kih), Anamarija Krese (Zelena svetilka), Barbara Vidovič (Lulu), Katja Ogrin (pujsa TP), Tina Ogrin (želvica Marta) in komaj 6-letna Ela Kolšek (Mjavkica). Poleg njih so glasove v filmu posodili tudi Klemen Bunderla (Superman), Predrag Lalić (super-pes Kripto), Mirko Medved (Batman), Sašo Prešeren (kuža As), Gregor Trebušak (Aquaman), Ota Širca Roš (Čudežna ženska) in mnogi drugi.

 

DC Liga super-ljubljenčkov je animirani film tega poletja, ki ni samo izredno zabaven, vendar nosi tudi globoko sporočilo, ki se ga bodo razveselili prav vsi gledalci, tako otroci kot odrasli – vsak ljubljenček na tem svetu je po svoje super-ljubljenček, njihova največja moč pa je, do so neskončno zvesti!

 

DC LIGA SUPER-LJUBLJENČKOV se predpremierno že predvaja v vseh večjih kinih po Sloveniji. Distributer filma je Blitz film & Video Distribution.