ALICIA VIKANDER JE TOMB RAIDER IN NA VELIKA PLATNA PRIHAJA ŽE JUTRI!

LARA CROFT NA VELIKA PLATNA PRIHAJA PREDPREMIERNO

 

Ljubitelji akcijskih pustolovščin o Lari Croft bodo po 15. letih ponovno prišli na svoj račun in z novo zgodbo ter postavno, talentirano, z oskarjem nagrajeno Alicio Vikander ugotovili, kašen je začetek legende TOMB RAIDER.

 

Težko pričakovani akcijski spektakel, na katerega mnogi čakajo že desetletje, na kino spored v Sloveniji prihaja predpremierno že jutri, 14. marca! Alicia Vikander, ki za svojo upodobitev drzne, pogumne in pustolovske Lare Croft prejema pohvale kritikov po svetu, bo velika platna zavzela na premiernem dogodku v ljubljanskem Koloseju, v vseh Cineplexxih po Sloveniji bo v njeno čast organiziran dogodek VEČER ZA AKCIJO s premiernim predvajanjem TOMB RAIDER, v Mariboxu bo film mogoče pogledati v 3D Dolby Atmos tehnologiji, predpremierna projekcija pa bo tudi v Kinu Bežigrad. Za vse dogodke so vstopnice že v prodaji!

 

V novi upodobitvi kultnega filma Tomb Raider nasledstvo Angeline Jolie prevzema Alicia Vikander. V vlogi Lare Croft, ikone poznane iz video iger, se tokrat znajde sredi razburljive pustolovščine na mitološkem otoku.

Laro Croft (Alicio Vikander) spoznamo kot mlado žensko, ki kot kolesarski kurir kraljuje ulicam East Londona. Stara je 21 let, zanemarja študij in se brani, da bi prevzela podjetje svojega očeta, ki je pred sedmimi leti izginil brez vsakršne sledi. Vendar Lara vseeno noče verjeti, da je mrtev. Ravno nasprotno, ko ves svet izhaja iz dejstva, da Lord Richard Croft (Dominic West), svoj čas ekscentričen pustolovec, ni več med živimi, se Lara odpravi po njegovih zadnjih sledeh, da ga najde. Tudi, če njen oče tega nikoli ne bi dovolil. Lara se tako s pomočjo kapitana Lu Ren (Daniel Wu) odpravi k zadnjemu kraju, kjer so videli njenega očeta, skrivnostni grobnici sredi ničesar nekje pred japonsko obalo. In kmalu za tem ugotovi, da ni edina, ki išče svojega očeta. Tudi dvomljivi Mathias Volgel (Walton Goggins) raziskuje otok in vse kaže na to, da je v povezavi z skrivnostno organizacijo Trinity.

 

Režiser filma je Roar Uthaug, scenarij za novo upodobitev filma pa sta napisala Geneva Robertson-Dworet in Alastair Siddons. Poleg odlične Alicie Vikander v filmu še nastopijo Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Kristin Scott Thomas, Dominic West, Nick Frost, Daniel Wu in drugi.​
Akcijsko pustolovščino TOMB RAIDER si na določenih velikih platnih lahko ogledate predpremierno že 14. marca, na redni spored pa prihaja 15. marca. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.