15.11. NE ZAMUDITE MARATONA SOMRAK NA PROGRAMU CINESTAR TV 1

Somrak saga je nastala po istoimenski seriji knjižnih uspešnic, filme po njej pa so posneli v razdobju med leti 2008 in 2012. Naj so vam filmi pri srcu ali ne, priznati morate, da se je v tistih letih v kinu filmov v kinu kar trlo, a o Somraku se je šepetalo prav povsod. Za nekatere »guilty pleasure«, za druge zgolj navaden užitek; v vsakem primeru se je Somrak saga zacementirala v filmsko zgodovino kot ena najbolj priljubljenih romantično fantastičnih franšiz vseh časov.

 

 

Eno od najpogostejših vprašanj, naslovljenih na CineStar TV Channels leta 2020 prek družabnih omrežij in na informacijski elektronski naslov, se je nanašalo na prikazovanje vseh delov sage. Prošnje so uslišane, saj bomo prav vse filme iz franšize Somrak saga zavrteli 15. novembra ob 12.35h na programu CineStar TV 1.

 

Filmi so v petih letih navrgli prek 3,3 milijard dolarjev in v zvezdniško orbito izstrelili svoje tri glavne igralce –Roberta Pattinsona, Kristen Stewart in Taylorja Lautnerja. Četudi se je Pattinson odtlej distanciral od filmov in se zjasnil, da so mu knjige bolj pri srcu, mu oboževalci tega niso zamerili.

 

Karkoli si že mislite o tej sagi, je nedvomno, da število oboževalcev in višina zaslužka govorita zase.

 

Uživajte v maratonu in ob programu CineStar TV 1!

 

Za več filmske vsebine, dnevno spremljajte spored predvajanja na spletni strani programov v rubriki SPORED, kot tudi na družbenih omrežjih FACEBOOK in INSTAGRAM.

 

SPORED PRIKAZOVANJA SOMRAK SAGE 15. NOVEMBRA

 

12.35 – SOMRAK

 

14.45 – SOMRAK SAGA: MLADA LUNA

 

17.00 – SOMRAK SAGA: MRK

 

19.10 – SOMRAK SAGA: JUTRANJA ZARJA, 1. del

 

21.15 – SOMRAK SAGA: JUTRANJA ZARJA, 2. del